Sommerdæk - Svendborg Dækcenter
Sommerdæk
Mangler du nye sommerdæk i høj kvalitet til en god pris? Så er du kommet til det helt rette sted

Sommerdæk der passer til din bil og kørsel

Er du på udkig efter nye sommerdæk i høj kvalitet til en god pris? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi forhandler alle de anerkendte mærker fra førende dækleverandører såsom f.eks. Bridgestone, Michelin, Vredestein, og Firestone. Er du tilhænger af et et andet dækmærke, kan vi sagtens bestille fra andre fabrikanter. Dæk er vores ekspertise – og derfor har vi altid et stort udvalg af dæk fra alle de førende producenter, der leverer dæk i den allerhøjeste kvalitet – og til en god pris!
Generelt skal et godt sommerdæk kunne køre og bremse sikkert op på tørre veje. Men det er også et afgørende parameter for et godt sommerdæk, hvordan det styrer i vådt føre.
Vi rådgiver altid på bedste vis, og sørger for at dækket passer netop til din bil og din kørsel. Rullemodstand og støj kan være sekundære elementer at tage højde for, da det er en luksus, der kan lægges oveni sikkerheden.
Behov som dine sommerdæk skal kunne dække
Selvom vores dækmærker er af høj kvalitet, er dit kørselsmønster og kørselsbehov i sidste ende afgørende, når det kommer til hvilke sommerdæk, du skal vælge.
Kører du relativt korte distancer, fordi bor og arbejder i byen – eller kører du længere på landevejen hver dag for at komme til og fra arbejde i din bil? Uanset hvilken bil du kører i, og hvordan dine daglige køreture ser ud, så finder vi et par sommerdæk, der kan imødekomme dine behov og forventninger.
Vælger du sæt nye sommerdæk, der har en optimal rullemodstand ift. din bil og kørsel – sparer det dig penge i brændstof. Ligeledes kan det spille en stor rolle for din køreglæde, hvis du vælger dæk med god komfort og sekundært et lavt støjniveau, særligt hvis du kører meget og langt hver dag. Vi hjælper med at finde den rette løsning for dig og din kørsel.