Om os - Svendborg Dækcenter

Et autoværksted, med stor erfaring.

Vi gør vores yderste for, at give dig den bedste service og de bedste dæk til den rette pris.

Vi servicerer

Private

Alle typer og mærker af personbiler

Erhverv

Lille, mellem eller stor flåde – vi hjælper jer godt videre

Landbrug

Vi udfører dækservice på alle typer køretøjer

Lidt om os

Svendborg Dækcenter ApS blev etableret i juni 2002 af søskendeparret Jannika og Thorsten Simonsen. Begge søskende er erfarne i dækbranchen med henholdsvis 9 til 11 års.

Jannika og Thorsten startede op med at leje 400 kvm. hal på Norgesvej. Her startede vi op med én medarbejder og en måned senere blev endnu en medarbejder ansat.

Vi fik en god start og hermed fik vi skabt en god stabil kundekreds. Målet var at starte et dækcenter, som havde fokus på kvalitet, effektivitet og god service. I 2007 blev pladsen på Norgesvej for trang, idet medarbejderstaben var nået på 7 ansatte. Værkstedet og aflåste containere var fyldt fra gulv til loft af dæk – derfor var Svendborg Dækcenter nødt til at udvide.

I 2007 valgte vi at købe en byggegrund på Englandsvej 10. Grunden var 7000 kvm og dermed var der mulighed for at bygge sit eget “gummi” værksted og dermed skabe et nyt dækcenter.

Dette nye værksted skulle bestå af billige dæk og fælge, samt kunne give folk en topkvalitet autoservice. Der blev lagt en plan med hjælp fra byggerådgivere, og byggeriet af det nye dækcenter kunne startes den 1. februar 2007.

Den 1. september 2007 slog vi dørene op til et nyt lyst og venligt værksted på 1500 kvm. Drømmen om et splinternyt dækcenter var gået i opfyldelse. Den 6. oktober blev der afholdt et brag af en reception – hvor over 400 mennesker mødte op for at fejre vores nye Svendborg Dækcenter. Dette er en dag – som vi vil mindes i mange år.

Vi gør vores yderste for, at give dig den bedste service og de bedste dæk til den rette pris. Vi er tilfredse – når du går ud af døren med et smil på læben. Hos Svendborg Dækcenter kan du få en uforpligtende samtale eller tilbud. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag, hvis du har brug for f.eks. montering af dæk eller andet.

Services

9

Dæk

Vi er specialister i montering af dæk og afbalancering. Hos Svendborg Dækcenter får du god service, som er effektiv og pålidelig – derudover er vores priser billige
9

Fælge

Vi har et stort udvalg af billige fælge i topkvalitet. Vi tilbyder kun fælge, som er godkendt af relevante myndigheder og lovlige
9

Erhverv/Landbrug

Du kører længere på kvalitet. Hos Svendborg Dækcenter har vi et stort udvalg af dæk specielt fremstillet til erhvervslivet og landbruget.
Døgnservice: +45 62 20 34 35

Års erfaring

Medarbejdere

“Vi gør vores yderste for, at give dig den bedste service og de bedste dæk til den rette pris. Vi er tilfredse – når du går ud af døren med et smil på læben”

Jannika – Indehaver