Dækskifte - Svendborg Dækcenter
Dækskifte
Vi er et autoriseret dækcenter. Hos Svendborg Dækcenter er vi specialister i montering af dæk, samt afbalancering. Det er vigtigt at dine bildæk passer til vejrforholdene for at opnå det den største sikkerhed.

Montering af dæk

Hos Svendborg Dækcenter, har vi et bredt udvalg af dæk fra forskellige fabrikanter. Her kan du se et udsnit af nogle af dem:

  • Bridgestone
  • First Stop (fremstillet af Bridgestone)
  • Michelin
  • Pirelli
  • Firestone
  • Vredestein – helårsdæk

Dette udvalg er kun et lille udvalg af de populæreste mærker. Vi kan sagtens anskaffe dig bildæk fra andre fabrikanter, hvis du ønsker dette.

Vi er et autoriseret dækcenter. Hos Svendborg Dækcenter er vi specialister i montering af dæk, samt afbalancering. Det er vigtigt at dine bildæk passer til vejrforholdene for at opnå det den største sikkerhed.

Hos Svendborg Dækcenter får du en service, som er effektiv og pålidelig, derudover er vores priser billige. Vi tager os af dig og dine bildæk – derfor har du mulighed for at komme forbi vores dækcenter, og få tjekket dine dæk.

Vi er opdateret indenfor de nyeste værktøj inden for montering af dæk, samt afbalancering af dine dæk. Du er sikret med den bedste service og motiverede medarbejdere, som arbejder på deres yderste – for at du får det bedste resultat til en billig pris.

Afbalancering

Hvis du har fået hjælp til montering af dæk – såvel som lappet dine dæk, er det vigtigt at få afbalanceret dine dæk efterfølgende. Grunden til at en afbalancering er vigtigt skyldes, at et hjul i ubalance – kan forårsage en ubehagelig køreoplevelse, såsom vibrationer i rat og undervogn. Derudover kan der forekomme slitage af dæk, samt skade af bilens undervognskomponenter hurtigere end normalt.

For at undgå disse ubehagelige oplevelser, samt hurtig slitage – er det derfor vigtigt at få en autoriseret dækmontør til at tjekke efter, når du har fået en lapning eller montering af nye dæk.

Få et uforpligtende tilbud eller snak hos os, ved Svendborg Dækcenter. Du får den bedste service og montering af dæk. Du er også velkommen til at kontakte os her, hvis du blot ønsker en snak eller et råd.