Autoservice - Svendborg Dækcenter
Autoservice
Har du brug for et autoservice eftersyn?
Hos Svendborg Dækcenter kan vi hjælpe dig med dette.

Serviceeftersyn

Et serviceeftersyn forebygger skader, drift – og sikkerhedsproblemer for dig, som bilejer, men også i trafikken. Derfor er det vigtigt at få foretaget sådanne eftersyn. På normalvis bliver der oftest foretaget serviceeftersyn mellem 10.000 og 30.000 km. intervaller.

Idet at biler er forskellige, kan det forekomme at dit serviceeftersyn er en smule anderledes. Det kan også varierer efter hvor meget kørsel, som der bliver foretaget – ellers træder års-interval i kraft. Dette vil betyde, at du skal have foretaget et eftersyn hvert – eller hvert andet år.

Autoservice eftersyn

Har du brug for et autoservice eftersyn? Hos Svendborg Dækcenter kan vi hjælpe dig med dette. Vi har dygtige medarbejdere, som ønsker at give dig en kvalitetssikret og pålidelig service. Vi tilbyder et autoservice eftersyn til en billig pris.

Hos os indeholder vores serviceeftersyn olieskift, inkl. 4 liter 5W40 olie samt filter. Derudover kontrollerer vi lyset i bilen – samt justerer, så alt er som dét skal være. Dine dæk og lufttryk eftertjekkes, samt kontrolleres. Bilens bremser bliver adskilt og renset, derudover bliver din serviceindikator nulstillet uden tester – hvis dette er muligt.

  • Prisen for denne serviceeftersyn er 1500,- inkl. moms
  • NB! Tillæg for andre olietyper

4-hjulsudmåling

Vi oplever at mange biler har forskellige niveauer af slitage på bilernes dæk. Desuden er det de færreste bilister, som der er bevidste omkring denne slitage. Man kan opleve gener – såsom støj eller upræcis styring ved slitage. Hos Svendborg Dækcenter kan vi udføre en elektronisk 4-hjulsudmåling, og efterfølgende bliver bilens hjulvinkler justeret. Denne elektronisk 4-hjulsudmåling vil ofte rette disse gener og fejl, som du kan have oplevet.

  • Pris for 4-hjulsudmåling af normale personbiler 725,00 inkl. moms
  • Pris for 4-hjulsudmåling 4-4X4 og SUV 925,00 incl. moms
  • Tillæg for ilt og gas, og ekstra forbrugt tid

Du er velkommen til at kontakte os i dag, hvis du ønsker at få fjernet bilens gener ved hjælp af et serviceeftersyn hos i Svendborg Dækcenter.